Βασίλης Φραντζολάς

Δοκιμαστής & Σύμβουλος Ποιότητος Ελαιολάδου
M. Sc. Food Policy City University London

Όταν δηλώσετε συμμετοχή σε έναν Κύκλο σεμιναρίου (παρακάτω υπάρχουν για κάθε σεμινάριο Α’ ή Β’ Κύκλου οι επιλογές των διαθέσιμων ημερομηνιών) θα σας σταλεί email επιτυχούς εγγραφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: πατήστε μόνο μια φορά την υποβολή της φόρμας. Στη συνέχεια, το διάστημα προ του σεμιναρίου θα σας σταλούν δύο emails υπενθύμισης με διάφορες χρήσιμες πληροφορίες.

Οδηγίες Εγγραφής

Δηλώστε συμμετοχή ξεχωριστά για κάθε σεμινάριο Α’ ή Β’ Κύκλου που θέλετε να παρακολουθήσετε, κάνοντας κλικ στην ημερομηνία που ενδιαφέρεστε, πάντοτε Σάββατο – ώρα 09.30 – 19.00 !

Κόστος συμμετοχής Α’ Κύκλου (τελικό):  170 €

Κόστος συμμετοχής Β’ Κύκλου (τελικό) :  180 €

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο Κλαδεμάτων (τελικό)  :  185 €

Δεν χρειάζεται καμμία προκαταβολή για να εγγραφείτε σε σεμινάριο. Αλλά, σε περίπτωση ακύρωσης  όμως,  θα πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί σχετική ειδοποίηση με email ή και τηλεφωνικά, τουλάχιστον τρεις ημέρες προ του σεμιναρίου, διαφορετικά θα υπάρξει χρέωση του 50% του κόστους σεμιναρίου, το οποίο θα μπορεί να συμψηφισθεί σε κάποιο επόμενο σεμινάριο !

Η πληρωμή γίνεται επί τόπου, πριν ξεκινήσει το σεμινάριο,  ενώ υπάρχει πλέον δυνατότητα πληρωμής  με πιστωτική κάρτα (εκτός Diners και American Express), σε POS, με δυνατότητα επιλογής μέχρι και  (3) μηνιαίων δόσεων.

Όσοι παρακολουθήσουν και τους δύο Κύκλους Σεμιναρίων ελαιολάδου (Α’ και Β’) θα λάβουν :

 1. Έκπτωση στο κόστος και των δύο σεμιναρίων 10%.
 2. Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Ελαιολάδου των Οliveoilseminars.com, με την πιστοποίηση του διεθνούς κύρους Ελβετικού Οργανισμού Πιστοποιήσεων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων  SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG  (www.swissapproval.gr), σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Επίσης, θα λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή (dvd) 13 , κλασικά, εξαντλημένα Ελληνικά βιβλία Ελαιοκομίας:

 1. Το μοναδικό, βιβλίο για την αντιμετώπιση του δάκου «Ο Δάκος της Ελιάς» του Καθηγητή ΓΠΑ Βασίλη Ζιώγα – εξαντλημένο (Εκδοση Υπουργείου Γεωργίας) – αναπαραγωγή σε ηλεκτρονική μορφή (DVD).
 2. Το ιστορικό βιβλίο Το Δέντρο της Ελαίας και η καλλιέργεια του – Δρ. Νίκου Λύχνου – Τόμος Α’ και Β’ (1948)
 3. Η Ελαία και η Λίπανση της – Δ. Κατακουζηνού – 1969
 4. Επί πλέον των ανωτέρω, και 9 παλαιά, εξαντλημένα βιβλία ελαιοκομίας , γραμμένα από το 1920 – 1938, ευγενική προσφορά του κ. Μ. Τριχιά.
 5. Σε ηλεκτρονική μορφή DVD, συλλογή 900 κειμένων και επιστημονικών άρθρων για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο  τα οποία καλύπτουν σε βάθος πολλά διαφορετικά θέματα από την καλλέργεια της ελιάς και την ελαιοποίηση μέχρι και τις αγορές του εξωτερικού.
 6. Ένα (1) ειδικό μπλέ γυάλινο ποτήρι γευσιγνωσίας ελαιολάδου με το γυάλινο σκέπασμα του (προδιαγραφών Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου).

Δωρεάν υποβολή δειγμάτων ελαιολάδου για οργανοληπτική αξιολόγηση

Ολοι οι συμμετέχοντες, έστω και σε ενα μόνο Κύκλο (Α’ η Β’), μπορούν να φέρουν ένα (1) δείγμα απο την δική τους παραγωγή 2016-2017,   για οργανοληπτική αξιολόγηση χωρίς επί πλέον κόστος  (προσοχή, όχι χημική ανάλυση), από τον Βασίλη Φραντζολά. Το δείγμα (250ml – 500 ml)  πρέπει οπωσδήποτε να έχει στο μπουκάλι ετικέτα όπου θα αναγράφονται :

A. το όνομα του παραγωγού, B. την περιοχή, Γ. την ποικιλία, Δ. τον μήνα της ελαιοποίησης, Ε. ελαιοτριβείο (όνομα, περιοχή).

Η αξιολόγηση θα σταλεί με email μετά από 2 – 3 εβδομάδες.

 • = Πλήρες σεμινάριο
 • Επιλογή Σεμιναρίου:

  • Αθήνα
  • Αθήνα
 • Στοιχεία Εγγραφής:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Προσωπικό γραφείο
Βασίλη Φραντζολά

Βασ. Αμαλίας 6
14561, Κηφισιά

T: 210 808 6565
Κ: 6944 314 878
F: 210 808 7305