Βασίλης Φραντζολάς Δοκιμαστής & Σύμβουλος
Ποιότητος Ελαιολάδου
M. Sc. Food Policy, City University London

Διαβάστε την νέα Πολιτική Απορρήτου των Oliveoilseminars.com

Από τις 25 Μαίου 2018  έχει τεθεί σε ισχύ η νέα Πολιτική Απορρήτου των Oliveoilseminars.com

Τα Oliveolseminars.com αναγνωρίζοντας ως σημαντικό το θέμα της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και στο πλαίσιο της εναρμόνισής της με τo Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Κανονισμός ΕΕ679/2016)  και του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Γενικών Δεδομένων (GDPR) (κάντε κλικ εδώ: tinyurl.com/yb2zahds), προβαίνει με την επιστολή αυτή στην ενημέρωσή σας σχετικά με τα στοιχεία που διατηρεί για την ηλεκτρονική επικοινωνία μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όπως ορίζει ο ως ανωτέρω νέος Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεσμευόμαστε ότι διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας απόλυτα ασφαλή και θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε για την αποστολή εμπορικών και ενημερωτικών μηνυμάτων.

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, κατά τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και μόνο για τους άνω ρητά αναφερόμενους σκοπούς. Εγγυόμαστε την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιώντας μία από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες παγκοσμίως. Τα προσωπικά σας δεδομένα (e‑mail, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κλπ) δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς. Η εγγραφή σας στο newsletter αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων σχετικά με προϊόντα , νέα και προσφορές της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων (e‑mail, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κλπ) από τη βάση δεδομένων μας, αίτημα που θα ικανοποιήσουμε αμέσως.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τα Olivoilseminars.com δεν διαβιβάζoυν κανένα προσωπικό σας στοιχείο, καθ΄οιονδήποτε τρόπο,  σε καμία άλλη οντότητα.

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας στοιχείων  (e‑mail, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διέυθυνση,  κλπ) από τη βάση δεδομένων μας, αίτημα που θα ικανοποιήσουμε αμέσως.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την  Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων των Oliveoilseminars.com στο συνημμένο αρχείο.