Βασίλης Φραντζολάς Δοκιμαστής & Σύμβουλος
Ποιότητος Ελαιολάδου
M. Sc. Food Policy, City University London

Δήλωση συμμετοχής

α θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ που δημοσιευτηκε στις 20/11/2021 ( δείτε εδώ https://tinyurl.com/ws7y5e2n )  αναφέρεται ότι ότι σε κλειστούς χώρους, έχουν δυνατότητα συμμετοχής μόνο οι εμβολιασμένοι (2 ή 3 δόσεις ανάλογα με τον χρόνο εμβολιασμού) ή εντός των τελευταίων 6 μηνών νοσήσαντες από τη νόσο COVD-19 . Για το λόγο αυτό  και για την υγειονομική προστασία όλων μας, θα δεχθούμε συμμετοχές στο σεμινάριο που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
 
Λυπουμαστε πολύ για αυτό, αλλά δεν μπορούμε και για τυπικούς λόγους αλλά κυρίως για ουσιαστικούς.λόγους να μην τηρήσουμε όλοι μας τα μέτρα αυτά. Παρακαλώ , όποιος/α έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν στείλει χρήματα και δεν σκοπεύουν να έχουν εμβολιαστεί μέχρι τον Ιανουάριο, να μας ενημερώσουν σχετικά αναφέροντας τα στοιχεία της τράπεζας τους (ΙΒΑΝ) ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν.
 
Με φιλικούς χαιρεστισμούς,

 

Σημαντικό για τον Covid -19 πριν την εγγραφή σας !

Eνημερώνονται όσοι έχουν πρόθεση να παρακολουθήσουν κάποιο από τα παρακάτω σεμινάρια, για την υγειονομική προστασία όλων των συμμετεχόντων και σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στις 20/11/2021 ( δείτε την εδώ https://tinyurl.com/ws7y5e2n )  σε κλειστούς χώρους έχουν δυνατότητα πρόσβασης και δια ζώσης παρουσίας μόνο οι εμβολιασμένοι (2 ή 3 δόσεις ανάλογα με τον χρόνο εμβολιασμού) ή οι αποδεδειγμένα νοσήσαντες εντός των τελευταίων 6 μηνών από τη νόσο COVD-19 .

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σχετικά με το Απόρρητο των προσωπικών στοιχείων που περιέρχεται σε γνώση των Oliveoilseminars.com , μπορείτε πριν κάνετε εγγραφή να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, κάνοντας κλικ εδώ.

Για το σεμινάριο Δοκιμαστών Ελαιολάδου 2022 (5η σειρά) πληροφορίες εδώ : https://tinyurl.com/y4hml9yb

Για το σεμινάριο κύκλου Α περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://tinyurl.com/4wuyh8cm

Για το σεμινάριο κύκλου Β περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://tinyurl.com/8me5fmw9

Για το εντατικό σεμινάριο Α και Β κύκλου περισσότερες πληροφορίες εδώ :http://tinyurl.com/2cr7su83

Για το σεμινάριο Κλαδεμάτων με πρακτική επίδειξη σε ελαιώνα – Καθ. R. Gucci περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://tinyurl.com/d8nhfcew

  • Επιλογή Σεμιναρίου:

    • Αθήνα
    • Αθήνα
  • Στοιχεία Εγγραφής:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.