Βασίλης Φραντζολάς Δοκιμαστής & Σύμβουλος
Ποιότητος Ελαιολάδου
M. Sc. Food Policy, City University London

Βασίλης Μουσελίμης

Γεωπόνος (M.Sc.) σύμβουλος ποιότητας και οργάνωσης παραγωγής, ασχολείται με την ελαιοκομία και την αμπελουργία. Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2001), σπουδές στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακές  επίσης σπουδές (2004) στην ίδια κατεύθυνση (Μ.Β.Α.).


Από το 2011 ξεκίνησε την παραγωγή βιολογικών προϊόντων στη Θεσπρωτία, τόπο καταγωγής. Το 2012 εντάχθηκε στον Οργανισμό Πιστοποίησης & Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, αρχικά ως παραγωγός και από το 2014 ως ελεγκτής παραγωγής και μεταποίησης. Παράλληλα, η επαγγελματική του ενασχόληση με την παραγωγή βιολογικών προϊόντων (καλλιέργεια ελιάς, αμπέλου και κηπευτικών) αποτελεί πεδίο εφαρμογής ερευνητικού αντικειμένου της Συνεταιριστικής Επιχείρησης A.G.R.O. (μέλη της διδακτορικοί ερευνητές γεωπόνοι και μηχανικοί από την Ελλάδα και το Βέλγιο, και έδρα στην Ελλάδα) της οποίας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος από το 2016.

Από τη θέση αυτή συμμετέχει σε διεθνείς συνεργασίες με ερευνητικά ιδρύματα και φορείς της Βόρειας κυρίως Ευρώπης (SLU – Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών, Ουψάλας, DTI -Τεχνολογικό Ινστιτούτο Δανίας) και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αντικείμενο κυρίως την αύξηση της γονιμότητας βιοσυστημάτων με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.